Kebab wołowy
Już na etapie wyboru mięsa do przyrządzenia kebabu skupiamy się na najwyższej jakości wołowiny, która jest gwarancją produktu spełniającego wymagania klientów.
Dzięki zastosowaniu unikalnej i sprawdzonej receptury przyprawienia mięsa, składającej się z mieszanki azjatyckich przypraw oraz dodatku jogurtu naturalnego, nadajemy mięsu wyjątkowy i wyrazisty smak. Jest ono bardzo soczyste i mocno pachnące.
Proces przyrządzenia, którym kierujemy się już na etapie produkcji zapewnia równomierne opiekanie się oraz łatwość w skrajaniu równych pasków (od góry do dołu). Efekt ten uzyskujemy dzięki wcześniejszemu zmieleniu mięsa tuż przed uformowaniem.
Kebab wołowy sprzedajemy mrożony w wałkach zawiniętych w folię stretch.
Warianty kebabu Wołowego:
- Patrikas
- Alibi
Gramatura (waga wałków kebab):
5, 10, 15, 20, 25, 30, 40... kg
Warunki przechowywania:
Mięso należy przechowywać w warunkach głębokiego mrożenia w -18 °C.
W przypadku jakichkolwiek pytań zadzwoń i zapytaj naszego przedstawiciela.
Produkcja Kebabu