Kebab drobiowy
Kebab drobiowy jest to najczęściej wybierane wśród Polaków danie z rożna. Dzięki soczystemu mięsu oraz delikatnemu smakowi fileta z kurczaka, tworzymy rozmaite kompozycje.
Kebab z kurczaka poddajemy tradycyjnemu procesowi marynowania. Do jego doprawienia używamy oryginalnej harmonii przypraw i ziół, dlatego daje się on poznać jako kulinarny specjał.
Bazujemy na wypracowanych przez wieki tureckich recepturach, które wciąż udoskonalamy, daje nam to możliwość oferowania najlepszych z możliwych smaków i aromatów. Co więcej, oferujemy różne smaki uzyskane na podstawie proporcji składu mięsa oraz przypraw. Nasz kebab z kurczaka wytwarzany jest w sterylnych warunkach i z zachowaniem odpowiednich norm higieny.
Kebab drobiowy sprzedajemy mrożony w wałkach zawiniętych w folię stretch.
Warianty kebabu drobiowego:
- Kebab 50/50 Daniel
- Kebab 50/50 Berlin
- Kebab 50/50 Gyros
- Kebab z uda Daniel
- Kebab z uda Berlin
Gramatura (waga wałków kebab):
5, 10, 15, 20, 25, 30, 40... kg
Warunki przechowywania:
Mięso należy przechowywać w warunkach głębokiego mrożenia w -18 °C.
W przypadku jakichkolwiek pytań zadzwoń i zapytaj naszego przedstawiciela.
Produkcja Kebabu